Hoe het ooit allemaal begon:

CroonSound / Feest-DJ Jordi is inmiddels een begrip in het land van Maas en Waal. Ooit begon het voor CroonSound als een grap op familie feestjes, een aantal jaren later is het een uit de hand gelopen hobby geworden. Wel een waar wij ontzettend veel passie en liefde insteken.

Jordi Croonen (25) is het gezicht achter CroonSound. Vanaf zijn 13e levensjaar begon hij een eigen discotheek, dit was voornamelijk op feestjes van zijn familie. Dit bleek een succes te zijn, door mond op mond reclame kwam hij al snel op verschillende privé partijen terecht. Daarnaast heeft Feest-DJ Jordi al menig feesttenten, kroegjes en sportkantines op zijn grondvesten laten trillen.

Ook is hij zeer geliefd onder artiesten en coverbands. Zo werkte hij samen met o.a.: Feestduo Happy Ouwer, Zanger Marinus, Coverband MMOOZZ en Coverband Slamm.

De gasten constant op de dansvloer hebben, dat is waar het om draait bij Feest-DJ Jordi. Interactie met het publiek staat bij ons op de eerste plaats. De microfoon en Feest-DJ Jordi zijn haast onafscheidbaar.

Door het vlotte mixen ontkomen de gasten niet aan het dansen. De grote muziekkennis die hij inmiddels heeft opgebouwd zorgt ervoor dat jong en oud samen op 1 dansvloer kunnen staan.

Kort samengevat: Feest-DJ Jordi, De croon op uw feest!