Hoe het ooit allemaal begon:

CroonSound / FeestDJ Jordi is inmiddels een begrip in het land van Maas en Waal. Ooit begon het voor CroonSound als een grap op familie feestjes, een aantal jaren later is het een uit de hand gelopen hobby. Wel een waar wij ontzettend veel passie en liefde insteken.

Jordi Croonen (21) is de man achter CroonSound. Vanaf zijn 13e levensjaar begon hij een eigen discotheek, dit was voornamelijk op feestjes van zijn familie. Dit bleek een succes te zijn, door mond op mond reclame kwam hij al snel op verschillende prive partijen terecht. Daarnaast heeft FeestDJ Jordi al menig feesttenten, kroegjes en sportkantines op zijn grondvesten laten trillen.

Ook is hij zeer geliefd onder artiesten en coverbands. Zo werkte hij samen met o.a.: Feestduo Happy Ouwer, Zanger Marinus, Coverband MmoozZ en Coverband Slamm.

Naast zelf ervaring op te doen op verschillende partijen heeft FeestDJ Jordi ook vaak met zijn mede collega’s mee mogen kijken. Hij is hun daar stuk voor stuk dankbaar voor!

De gasten constant op de dansvloer hebben, dat is waar het omdraait bij FeestDJ Jordi. Hij haalt daar zoveel energie uit dat ook interactie met het publiek niet ontbreekt. De microfoon en FeestDJ Jordi zijn haast onafscheidbaar.

Door het vlotte mixen ontkomen de gasten niet aan het dansen. De grote muziekkennis die hij inmiddels heeft opgebouwd zorgt ervoor dat jong en oud samen op 1 dansvloer kunnen staan.

Kort samengevat: FeestDJ Jordi, De croon op uw feest!